lördag 1 maj 2010

Mitt namn är Marika och jag är hårfixerad

Jag kände mig förbannad... tills alldeles nyss då jag fick äta lite marsipan! (Och resten av prinsesstubben, men den är inte lika viktig.)

Jag vill att morgondagen ska komma. Jag vill gå ut och gå, men jag vill också se Forrest Gump. Jag vill läsa. Men jag vill somna tidigt. Hur ska man göra när allt man vill göra går emot varandra? Suck, suck.

Idag har Lillis, Lisa, jag och pappa varit ute och ätit. Pappa fyllde år igår så Lillis och jag bjöd honom på en födelsedagsmiddag.
Jag har även klippt luggen idag! =D Dock inte själv, Hanna gjorde det. Det var väldigt snällt av henne. Det skulle kosta 90 spänn att göra det på frisörsalongen i Gallerian men det var det f*nimig inte värt överhuvudtaget! Och jag hittade en spray som håller mitt hår i styr. Nu känns allt inte lika krisigt längre. Jag låter mitt hår styra mitt sinne men jag har accepterat det

Jag ska gå ut och gå en stund nu. Jag hade tänkt ringa Sofia också så jag passar på att göra det då. Mina promenader blir genast mycket trevligare då. ^^

What's the difference between peanut butter and jam?
I can't peanut butter my way up your ass.

De som ser HIMYM känner igen det. Väl?

4 kommentarer:

  1. Du är så söt Marika. =)

    SvaraRadera
  2. Du är så ful Marika. =)

    SvaraRadera
  3. Btw. Du glömde ett N i namn. Är du retard eller? Om du ska skriva så att alla kan läsa så kan du väl åtminstone stava rätt din hjärndöda oxgroda!

    J/K xD

    Kryddarnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    SvaraRadera