tisdag 18 maj 2010

Historia och framtid

Jag tror att vi alla på IB är stressade nu inför sommaren. Ja, med undantag för de treor som har skrivit klart sina slutprov. Jag märker det på varenda människa som har en vana att uppehålla sig i vår egen lilla avskilda halva av N-korridoren. Jag själv fick dispens till idag med att skriva det första utkastet till IA:n i historia av vår snälla lärare. Han är en hyvens gubbe! (Gammaldags uttryck = nice)

På eftermiddagen någon gång kom Bobo hit och hälsade på. Vi pratade mycket om Kosovo och FN. Han är en gammal FN-soldat själv, så jag fick mycket information från en som har varit där i egen hög person. Jag var nära på att skriva "från en primary source", men på något sätt hade det känts opersonligt och avhumaniserande. Han fixade även min garderob, vilket jag är mycket tacksam för!

Imorgon är det temadag som gäller. Det känns skönt för den här veckan är en sådan då jag egentligen inte riktigt orkar gå i skolan. Jag får sovmorgon till 12 men stackars DeLorean måste komma till skolan 10 eftersom att deras klass har prov. Vanligtvis slutar jag 16.05, men jag lär ju sluta tidigare imorgon. Det är bra, ty jag måste gå på banken och de stänger klockan 16.

Jag undrar vad morgondagen har i beredskap för mig... Det åtrestår att se... Vad som möjligtvis kommer att ske imorgon. Jag har ingen aning om vad det är, men något kommer att hända. Jag vet inte vilka händelser som kommer att äga rum i morgon, men jag begrundar över det. Jag ska sluta nu.

Hejdå!

1 kommentar:

  1. Jag slutade 12.40 idag och imorgon är jag ledig. :) Det är skönt, känns som att jag knappt kan hålla upp ögonen nu. Fast det har väl mycket med att jag är pollenallergiker och jättedålig på att komma ihåg att jag ska ta mina ögondroppar. Sen är jag väl för trött på morgonen också. Har för den delen ett jättebra schema i sommar. En vecka är jag ledig 5 dagar totalt. Nice. :D

    SvaraRadera