fredag 21 maj 2010

Sjuk

Idag är jag lite sjuk. Det är lite ovanligt, men inget märkvärdigt. ;) Jag fick världens hostattack under psykologin och trodde att jag skulle vara tvungen att gå hem. Men jag slutade till slut att hosta och då tänkte min hjärna att jag gott kunde vara kvar resten av dagen. He he. Försökte nyss att sjunga, så där lite spontant, men det gick inte så bra och resulterade i en del hostningar. Jag var till och med tvungen att säga till Sofia att jag inte kunde vara med henne idag. Men imorgon så ska jag vara utvilad! Banne mig!
Jag började tänka på det Richard ( och vi andra med för den delen) brukade säga när vi var små: "Du är sjuk, sjuk, sjuk och därför ska jag operera dig!" XP

Busschauffören som körde bussen till Älvsbyn idag hade tydligen lite problem med axeln och undrade om det var okej att jag klev av vid infarten till busstationen istället för att köra in då han hade svårt för att svänga. Naturligtvis var det okej för mig. Men då kan man ju börja undra om det jobbet är rätt för den personen. Är det inte bättre att sjukskriva sig och vila upp sig lite? Utbilda sig till något annat? Eller kanske sjukpensionera sig skulle vara behövligt? Det kan ju bara ha varit en tillfällig smärta, men det låter ganska troligt att man lätt kan få axelsmärtor av att köra buss... Jag kan ju förstå att en människa inte vill sjukpensionera sig (spec. med dagens regering, just sayin') men det är ändå bättre att sjukskriva sig (el. sjukpensionera sig om man är tvungen) än att härda och få gå med kronisk värk i resten av sina dagar. Jag började bara tänka på det då jag hörde det.

Oj, nu har det blivit mycket sjukdom och elände i mitt inlägg! Mitt nästa ska bli mer positivt... hoppas jag. Det är dock inget jag kan lova. Jag ska nu återgå till mitt läsande av Alfa Sierra. Adjöss!

"All intresse för sjukdom och död är bara ett uttryck för intresset av livet."
- Thomas Mann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar