torsdag 14 oktober 2010

Let it snow

Jag har haft en bra dag idag. När jag vaknade upp på morgonen så skulle jag precis vrida upp persiennerna och hann innan dess tänka att sättet ljuset kom in mellan springorna såg ut som om det var vinter utomhus. Sedan drog jag upp persiennerna med en snabb rörelse och möttes av just det - vintern.

Sedan gick jag till skolan, hade en lektion och åt massor av risgrynsgröt. Sedan gick jag hem igen. Jag tog en bild på utsikten från mitt fönster och skickade till en vän i Sthlm. Hans svar var en bild på vad som såg ut som en tidig höst-dag och "Det är nästan så att man blir avundsjuk =D Här är det bara kallt". Snö! X)

Jag ringde Fredrik och sade att de kunde ju komma hit idag, så han, Lisa, Mikael och mamma kom till oss i Boden. Det var jätteroligt. Mikael är så himla söt. ^^ Han fick kramar av mig. Jag saknar mitt andra lilla brorsbarn också, men när jag träffar honom nästa gång så lär han inte bli av med mig på länge till följd av detta.

Mamma och Mikael när de hälsade på idag


Hans vante, som han får in hela handen i, passar på två av mina fingrar.

Hans vantar har inga tummar. Det är så gulligt. ^^

1 kommentar:

  1. Åh, så sör han är. Jag vill också bli faster. Till en människovalp, som brorsan säger för att retas med hans flickvän. Mowgli ska människovalpen heta också. Eftersom att hon säger att Maja är hennes bebis. ^^ Han ser rolig ut då han säger det.

    SvaraRadera