lördag 24 april 2010

Vägen till El Ricardo

Min nuvarande belägenhet är Richards hus. Men för att ni ska förstå hur jag kommit till denna punkt så ska jag berätta om min dag...

Dagen började med att jag vaknade och gjorde mig klar. Lillis och jag skulle in till stan. Vi for dit och var där ett tag. Vi gjorde inte så mycket egentligen. Chillade mest. He he. Vi åt på Max och upptäckte att deras service var undermålig. Jag väntade ett tag på att någon skulle komma och ta betalt, men ingen gjorde det förrän det hade gått ett tag. Okej, vissa av dem var upptagna - det förstår jag. Men det fanns en tjej som höll på att sopa lugnt och hålla på med ingenting innan hon kom och tog betalt. Lite costumer service, please!

När jag kom hem gjorde jag ingenting. Jag satte mig vid datorn och sedan ringde jag Erica för att höra om hon ville se film med mig ikväll. Då sade hon att hon var hos Richard och Ida och att de skulle grilla. Hon frågade om jag ville komma och jag svarade ja. Så det blev jag, Erica, Richard, Ida, (Theodor, fast han sov), två av Richards kompisar typ, Jenny, Jennys två barn, Malin och Joel. Inklusive tre hundar. Så det blev en del personer. Efteråt spelade vi poker. Jag vann... inte. Jag kom tvåa. Men jag är alltid en vinnare i mina ögon. J/K Sedan for alla hem och nu är jag här och väntar på att Erica ska dricka upp sitt kolsyrade vatten så att vi kan gå till henne och se film. Vägen till El Dorado vill jag se.

""Den som väntar på något gott, han blir aldrig fet" som min farfar brukade säga."
- Robert Gustafsson som Tony Rickardsson

2 kommentarer:

  1. "Den som väntar på något gott, han blir aldrig FET" ska det vara. Det var Robert Gustavsson när han var Tony Rickardsson.

    SvaraRadera