söndag 18 april 2010

Hemlis och hundom

Hi hi hi! Ikväll har jag ägnat mig åt en grej som bara Florian vet om att jag skulle göra. Imorgon så får ni veta vad det är... Ho ho ho! ;)

Stolthet Och Fördom... Den där boken. Jag önskar att jag hade börjat med den istället för I Know Why The Caged Bird Sings. Men jag hade ju ingen aning om att vi skulle skjuta upp I Know Why The Caged Bird Sings till senare. Hade jag gjort det hade jag varit helt klar med Stolthet Och Fördom vid det här laget. Men typ. Jag ska i a.f. läsa så mycket som möjligt innan jag blir för trött och somnar med näsan i boken. Fröken H sade att det var okej om vi inte hade läst klart riktigt hela, men man vill ju ändå göra det.

Mamma och Muffin är här. Muffin är så himla söt. Hon är uttrycket "borta bra, men hemma bäst" personifierat. Hon hänger alltid efter någon i familjen om man är borta någonstans. En gång när jag tog med henne på Solandermarknaden så ville hon absolut inte vara borta från mig. Om jag frågade någon vän om de kunde se efter henne medan jag kilade iväg en snabbis så tittade hon efter mig och blev överlycklig när jag kom tillbaka. Min fina vän. Cookie fick tyvärr inte följa för hon fäller så mycket hår. Hon var så söt när hon stod i hallen hemma och ba: "Men jaaag då?" och så söta små valpögon som tittade sorgset på en. Åh, mitt hjärtas vänner. ^^

"Man kan köpa en fin hund för pengar, men man kan inte få den att vifta på svansen."
- Josh Billings

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar