fredag 16 april 2010

Småsaker och annat krusidull

Just nu sitter jag hemma och chillar och "fixar" lite låtar. ;) Erica gick hem för ett tag sedan. Vi har sett på Så ska det låta och Modern Family tillsammans. Vi har även varit över till henne en sväng och då gick jag ner i diket för att hämta ett kuvert som hade blåst ned dit. Ska jag säga vad som gömde sig under lagret av snö? Jo, det var vatten! Djupt vatten. Så mitt ena ben blev sjöblött från strax nedanför knät ända ned till tåspetsarna. Men jag överlevde och skyndade mig att lägga brevet i rätt brevlåda.

Imorgon ska jag och Erica in till stan. Jag ska försöka hitta ett par jeans, men jag är så kräsen så jag vet inte om jag kommer att göra det. Mamma, hundarna och de andra är på Västra Kajen och campar just nu. Det ligger vid Coop i Piteå, d.v.s. centralt. Går kanske dit imorgon för att träffa hundarna. Det är ett mysterium hur jag klarar mig utan dem under veckorna.

Ha ha! Jag hittade precis världens roligaste citat från en youtubeanvändare. Citatet han kommenterade är från en Rammstein-låt. Kolla: "verstand nur ihre Sprache nicht, ich hab es nicht bereut" (från Rammstein-låten)
Hans kommentar: Kein wunder, französisch ist nämlich gar keine Sprache. Es ist eine Krankheit. Haha." Urkul skämt! Det är nog inte många (om någon =S) som förstår det där, men jag tänker inte översätta det för det får förbli en hemlis... Tihihi! J/K Men jag vet inte om folk kommer ta illa upp (min humor har den effekten hos folk) så ju färre som förstår det desto bättre. Inte för att det är så svårt att lista ut vad som står. Jag ändrade citatet, jag lade till ett t. Det får man inte göra, men jag höll på att få psykbryt, okej!?! Släpp det. Bara släpp det! J/K (=Just kidding. Har sagt det förr, säger det igen. Snälla, lär er detta! Annars kommer ni inte förstå när jag skämtar och då kommer ni tycka att jag är... ja, någonting.) Jag hade ju bara kunnat skriva det på ett annat sätt, men jag vill ha det sådär. Jag vet om att jag inte är helt korrekt, men det skiter jag i.

Nu ska jag lägga in de "fixade" låtarna på mobilen och sedan ska jag läsa lite om antingen kriget i Jugoslavien eller FN. Något av det. Sedan ska jag sova. Glöm inte att memorera detta! Det är otroligt viktigt! ;)

Hejdå!

"Bara för att du är paranoid betyder inte det att de inte kommer att ta dig."
- Patrick Murray

3 kommentarer:

  1. Hahahaha! Sjunger de verkligen det i den låten? Första halvan känner jag igen, men resten... xD Anyway, it's fun to joke in other languages so only the privilieged can laugh.

    SvaraRadera
  2. Nu kommer jag att ändra mitt blogginlägg för jag råkade formulera mig helt fel! Det var inte Rammstein som sjöng det, det var han som kommenterade som sade det. He he. Sorry! =P

    SvaraRadera
  3. Haha, inga problem. :) Det var ändå kul. xD

    SvaraRadera