söndag 11 april 2010

Hemkomst

Snart ska jag få fara till Boden! Jag längtar så himla mycket! Det har verkligen tagit en vändning i hur jag upplever det här med att fara till Boden på söndagarna. Förr så tyckte jag bara att det blev så himla stressigt varje söndag, men nu kommer jag typ bara hem eftersom att jag har typ alla mina kläder här. (Och så för att vara med Sofia och hundarna så klart.) Nästa år kommer jag nog att ta med mig större delen av min garderob till Boden istället, så att jag slipper fara hem så ofta.
Anledningen till att jag inte skrivit på två dagar är att jag har varit med Sofia mellan fredagkväll och i morse. Vi såg Draktränaren i fredags och den var jättebra! Definitivt sevärd! Störde mig dock på att det var America Ferrera (Ugly Betty) som gjorde rösten till Astrid. Inte för att det är något fel med henne, utan för att de ser så olika ut. Så när jag hörde Astrid tala ville jag att hon skulle vara en latina, inte blond med ljus hy. Men det var det som var det största felet och det felet är inte stort. Filmen var alltså jättebra! Och Toothless är så himla söt!
Igår följde jag med hem till Sofia och sov över hos henne. Vi såg From Dusk Till Dawn. Den var helt okej.
Och idag for jag hem och... ja, det behöver jag inte skriva om här för inget roligt har hänt sedan dess. Eller, jo, vi for till Richard, Ida och Terry. Det var kul. Annars ingenting. Men det gör inget för snart får jag fara till Boden! =D

1 kommentar:

  1. Har ju dock inte kommit till de blodiga delarna och alla säger att filmen är typ fin i kanten jämfört med boken :/ nåja, hope for the best!

    SvaraRadera