söndag 25 april 2010

Pure awesomeness

Jag är inte i Boden. Varför? För att vi var lite sena och vi hade inga busspengar på oss, så då bestämde vi oss för att jag skulle ta 9.30-bussen imorgon. Därför.

Dagen har ändå varit ganska chill. Vaknade på soffan. Erica och jag höll på att se Vägen till El Dorado igår och efter halva filmen ville jag stänga av. Erica tyckte också att det lät som en bra idé. Saken är den att jag hann se henne gå fram till TV:n och sedan somnade jag direkt. Jag var inte ens vaken länge nog för att se henne gå nedför trappan ens en gång. I think it's safe to say that I was pretty damn tired.

Ska jag säga vad jag såg i en pryltidning igår?!? Alltså, det är världens coolaste grej! Det var en topp 75-lista på de coolaste prylarna typ, och på andra plats var... en jetpack! En jetpack!!! Fattar ni hur coolt det är?! Vilken fråga - det är klart ni måste göra! Den hade 30 minuters flygtid och man kunde flyga så högt som 2500 meter med den. Men då började jag fundera... Om man nu kommer upp till 2500 meter, hur lång tid tar det? För om det tar för lång tid finns ju risken att man hinner upp med hjälp av jetpacken, men ned med hjälp av gravitationen... Om ni fattar vad jag menar. Förutsatt att man är rätt utrustad för att befinna sig så högt uppe från första början d.v.s. Den var dock väldigt dyr, men om man har 600.000 att spendera så tycker jag att en jetpack låter djävligt bra.

Jag säger det då bara - hade jag haft en jetpack hade jag antagligen varit i Boden vid det här laget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar