måndag 26 april 2010

Hasch. De rökte hasch.

Sådana tillfällen som när man sitter i bilen med morfar och Rihannas "Rude Boy" spelas på radion, då kan jag vara väldigt glad över att morfar inte kan engelska. Ha ha ha! Kan ni tänka er en mor- eller farförälder fråga: "Hmm... Men vad menar hon nu när hon sjunger "I natt ska jag låta dig vara en ryttare. Hoppla."? Jag står då gärna över att svara på den frågan.

Idag var jag, mormor och morfar till Carina. Martin var dock inte hemma, men det var trevligt ändå. =) Sedan for vi hem för vi skulle träffa Bobo och Hanna som var hos oss. Men de hade redan fått vänta så länge medan vi var borta, så de hade börjat cykla tillbaka till Hampis igen.

Idag har varit en ganska slapp dag. D.v.s. jag har försummat skolarbetet och suttit i mina egna tankar istället. J/K
Vi började 12.20 och det var chill.
Imorgon går jag mellan 10.05 och 12.45, vilket är nice.
På onsdag har jag ingen engelska, så man kanske kan fixa till någonting då...
Och på Torsdag har jag bara en lektion! Awesome!
På fredag får jag också sluta tidigare, och då ska jag till pappa efter skolan. En ska ju stanna i Boden till helgen. Mm!

Och glöm nu inte att fara och se The Mercimer Demo Project på fredag! Ryktet går att de har nya låtar de ska spela... Woo. Glöm inte... glöm inte... *sagt som Mufasa från Lejonkungen, när han är ett moln och pratar med Simba* Vad rökte de egentligen när de gjorde den filmen? J/K

Hejdå!

1 kommentar:

  1. Ändrat datum darl! Blir på torsdag i stället. Mellan 18 och 21. Är ju kvällsöppet då:) Hoppas du kan ändå.
    Och jag hatar "Rude boy". Den är för vulgär till och med för mig, usch.

    SvaraRadera