lördag 1 oktober 2011

Yum yum yum yum!

Jag fick med mig Gustav till Kafé 44 idag! =D Jag är så glad att andra följer med mig till mitt nya ställe. Oh, yeah it's mine - I've claimed it! Jag försöker sprida vetskapen om att stället finns till så många som möjligt. Jag provade chokladtårtan för första gången idag och den var to die for! Mina 44:n-favvisar är kyckling/curry-mackan (den skulle nog Amanda gilla!) och chokladtårtan. Yum yum yum yum! X'D

Idag for jag till Telia för att fixa internetet på mobilen. Jag fick ett nytt kort och det skulle funka, men typ inget funkar. Kan inte skicka sms som det är nu heller, för det står bara att den sänder hela tiden. Så, jag ska gå dit imorgon efter mitt språktandem möte. Språktandem är ett utbyte mellan, i mitt fall, en tysk och en svensk, där vi turas om att samtala med varandra på tyska och på svenska. Det finns det för andra språk, t.ex. ryska, också.

Favorit i repris


Jag kom ihåg i somras när jag spelade den här för Theodor och Mikael... När de blir äldre och folk frågar vad för sånger de lyssnade på som små kommer deras svar nog att vara: "Pancakes!!! *sjunger* Yum yum yum yum!"

1 kommentar:

  1. Jag visste att du skulle komma ihåg! Nice då har jag något att sysselsätta mig med i en timme eller så.. X)

    Om du har tid att svara på lite tyskafrågor:
    "Sonst hat heute fast nichts anderes passiert" -> Vad har "fast" för innebörd?

    SvaraRadera