onsdag 5 oktober 2011

Tankar om bullar

Kanelbullens dag!!! Var igår. Jag åt två bullar! =D Jag och Issa köpte bullar efter att jag hade varit med som testperson för en undersökning om samarbete och att arbeta för ett större mål vs. vara sniken och självisk. Så väljer jag att se på det i a.f. Man får pengar för det också, vilket alltid är bra. Efter det så vette fan vad jag gjorde, jag åkte väl hem och glodde på TV, ty jag kan göra det nu. ^^ Och så såg jag på Buffy naturligtvis. Idag såg jag musikalavsnittet. Jag fullkomligt älskar det!

Jag hade två föreläsningar idag och båda var urtråkiga. Men efter det for jag in till stan och köpte palt vid Nytorget! =D Det var supergott, jag åt det till middag. Det finns en delikatessbutik där som säljer palt från Strömlida. Den är dyr, men det kan det fan vara värt vissa gånger för att få lite palt! När jag flyttar kommer jag kunna göra egen från scratch.

Imorgon blir det 44:an med Issa och sedan grillning. Verkar superintressant. Wow, vad entusiastiskt det där lät. Inte. Men jag menade det. =P Det blir i a.f. att lägga sig nu. Jag känner mig ändå tillfreds nu när jag fått lite palt och träffat roliga människor idag. Fast så finns det en viss vampyr... som jag inte får tänka på. Damn him and his Spikey way of being.

P.S. Hey, here's a fun way to compliment someone: "I think you're better than my grandmother's cinnamon rolls." But it'd probably be answered by a gasp and a slap and a "How dare you speak of your mother's cinnamon rolls that way!" And then you'd say: I know, I'm sorry - I didn't mean it." And then the other person would perhaps say something like: "It's too late now. Gosh, is this who you truly are?! It's over!"
Yeah, so maybe it wasn't such a good compliment after all. Never mind. D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar