söndag 20 mars 2011

Slag är till för att förloraren av kriget inte ska ta nederlaget så hårt

När internet för andra gången gav upp på mig tyckte jag att det var värt en extra Daim. Nu har jag 8 kvar. Hur många har du? Jaså, inga?! Moahahaha! >XD Evil Batman strikes again!

Jerusalem är en väldigt bra bok. (Hö hö, skenheliga jag.) Jag började lite smått på den i fredags och jag gillar verkligen hur Selma Lagerlöf framställer karaktärerna och Gud, jag gillar hennes sätt att skriva och vad hon skriver! I varje kapitel finns det minst en mening som är helt storslagen, vackert skriven och perfekt för kapitlet. Vilken tur att det finns en bok som jag gillar mycket av de vi ska skriva på exams i a.f. Något jag tänkte på igår var att det är typ Higher level-böckerna i svenska som är bäst: Okänd Soldat, Det Osynliga Barnet, Jerusalem och, främst av alla, Doktor Glas.

Jag var på Ungdomens Hus igår. Jag kan inte förstå att inte fler jag känner går dit. Alla borde gå dit för att det är så kul, men så är det ju förstås min åsikt. =P Jag gillar miljön och de har ju massor med grejer där! Det är så bra att ett sådant ställe finns också, för de som växer upp i sina egna små världskrig och kan finna en neutral stat där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar