fredag 4 mars 2011

Attityd!

Jag måste få säga att jag tycker att coach Sue Sylvester och Lauren från Glee är härliga karaktärer! De är så djävla bra på det sättet att de är hårda och tuffa och gör vad fan de vill! De tar inte skit från folk!

Jag ogillar Sue på samma gång som jag gillar henne. Hon är ju antagonisten, men samtidigt får man i vissa avsnitt komma henne in på livet och då förstår man varför hon blev som hon blev. Hon har ibland hjärtat på rätta stället och hela hennes nolltolerans för bullshit gör henne till en älskvärd karaktär. Hon är ju elak också och då blir jag arg på att hon förstör för Glee, men de klarar sig ju alltid i slutändan och Sue får ju även sina egna duster som konsekvenser.

Lauren tyckte jag först inte något speciellt om. Hon var bokstavligt talat utfyllnad; de tog in henne i klubben för att de behövde en till medlem efter att Kurt bytte skola. Men sedan förstod jag hur skön hon var! Hon tar ingen djävla skit från någon, hon är självsäker och hon kan brotta ned alla i skolan. Men mest är det det här med hennes enorma självsäkerhet. Hon är verkligen en cool karaktär. Någon som ser ut att vara så långt borta från samhällets ideal är på insidan så nära den, enligt mig, ideala attityden!

Lauren uppträder med en kaxig låt


Typiskt Sue (man måste vänta till slutet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar