lördag 19 mars 2011

Besök

Det blev aldrig att äta ute igår. Däremot blev det det idag, fast med mamma och min lillebror. Mamma, Fredrik, Lisa, Mikael och Henrik kom nämligen och hälsade på mig här i Boden. Hundarna följde också med. Vi har gått på en del second hand-butiker och litegrand på stan. Lillis, Lisa och Mikael for till pappa en stund också och jag kom dit lite senare efter att jag hade käkat på Rönnbäcks. ^^

Igår var jag på Ungdomens hus. De är så himla trevliga där. Naturligtvis, annars hade de väl inte arbetat där. Jag fick höra lite dirt när jag var där också... Jag ska kanske dit ikväll, men det är inte säkert. Jag ska nog se Glee ikväll också.

Jag fick ett jättefint diadem och daim som min låtsaspappa hade köpt åt mig när han for till Italien förra helgen. Det var snällt.

Jag kollade ut genom fönstret precis när jag satte mig vid datorn och då såg jag månen och den såg helkonstig ut. Den var halv - fast horisontellt. Jag tänkte att det säkert var något knasigt med den, så jag googlade 'månen' och kollade på nyheter om månen och såg att idag är dagen då månen är närmast Jorden. Det var coolt. Den var mörkgul nyss, det var skitcoolt. Hi hi - månen besöker oss. ^^ Nu ska jag sluta prata om min fascination för månen. Hejdå!

1 kommentar:

  1. Det gör inget, bättre sent än aldrig. :) Måste få höra allt om det där. Det är ju jätteroligt. :D :D :D

    SvaraRadera