söndag 14 november 2010

Slarvbäddat

Gårkvällen blev väldigt nice. Tråkade första halvan av dagen. Jag vet inte hur många gånger jag applicerade läppglans i brist på saker att göra... Ok, det var lite av en lögn. I brist på roliga saker att göra, menade jag. (Jag kommer inget längre i min IA i psykologi!) En av tvättmaskinerna bråkade lite med mig också. Jag tror att de är ute efter mig. Tobias trodde jag var rädd för dem, men icket! Till slut lyckades jag segra över den onda tvättmaskinen och kunde tvätta! Sedan blev det filmtittande och prat i god väns lag. =)

Jag tycker det är bra att Mona Sahlin avgår som partiledare. Inte för att jag själv har något emot henne, men jag vet att det finns många andra som ogillar henne och sossarna kan inte vinna så länge hon är partiledare. Egentligen skulle sossarna vunnit de två senaste valen om inte det hade blivit två block. Vi amerikaniseras helt enkelt. *Suck*

Jag har installerat skype på den här datorn nu. =) Nu ska jag göra skolarbete. Jag har varit hemskt lat i helgen. Det är förkastligt! Som man bäddar får man ligga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar