tisdag 30 november 2010

Ljus i mörkret

Idag ska jag skriva två inlägg. Ett, detta, som påminner oss om livets glädjeämnen och vad som finns kvar när våra älskade försvinner, för förhoppningsvis har vi flera älskade kvar. Det andra... Ja, det får ni se.

Mamma kom hit idag. Hon ska stanna tills på torsdag. Imorgon ska vi äta middag hos Bobo och Hanna. Och så hade jag tänkt att vi skulle se på en hundfilm, Hachiko heter den. Jag köpte den i lördags. Jag älskar ju hundar. Själv går jag i den personliga tron att människan håller på att förlora känslan av sin själ, så att säga. (Alla bryr sig bara om naturliga grejer och allting måste vara konkret, man ska inte förlita sig på känslor och själen o.s.v.) Men jag tror att om det inte vore för hundsläktet, så hade våra själar redan varit förlorade.

Mamma har satt upp ljusstakar, så nu är det mera julmysigt här. Imorgon öppnas första luckan i julkalendern. Jag har då fått en chokladkalender av mamma, precis som det ska vara.

Idag har jag varit hos Carina och Martin. Faktum är att vi var hos dem i ca. 4 timmar. Men det är alltid lika trevligt, de är så snälla.

Och Cookie fyller år. Min Cookie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar