tisdag 23 mars 2010

Slutet gott

Det var den sista danslektionen idag. Det känns konstigt på något sätt. Det var kul så länge det varade måste jag säga. ^^

Sedan så vill jag bara säga att en av sakerna som jag gillar mest med Bayside är att sångaren, Anthony Raneri, sjunger alltid med så mycket känsla! Det är så härligt!

Jag hatar group 4 project. Det är så tråkigt. Men det värsta av allt är att jag kanske inte kan träffa Lollo på torsdag p.g.a. det!!! Jag kanske kan träffa henne på morgonen eftersom att jag då inte har någon lektion. Åh. Längtar bara tills det är över. Varför är typ alla morgonlektioner NK-lektioner? Det är det på måndag, onsdag och fredag. Aja. Jag är van vid att se ut som en zombie nuförtiden. Så hemskt vad 1-2 timmar mindre sömn kan göra med en. Jag saknar mina sovmorgnar. Det är som att ha en kakburk, fast sedan så kommer någon och tar alla kakor ifrån dig.
Nu måste jag fortsätta på min och Farbror Barbros interactive litegrand. Har ju ingen sovmorgon så jag kan inte gå och lägga mig vid den vanliga tiden och stanna uppe lite längre. Jag är en slav under Drottning Påsar-Under-Ögonen och Kung Mörka Ringar.

Men innan jag går så måste jag få säga en superviktig sak...

Grattis på födelsedagen Angelique!

1 kommentar:

  1. Du får höra av dig under påsklovet så kanske vi kan träffas på byn en dag. Ska vara hos Pär hela veckan, blir lättare att träffa andra kompisar därifrån, då mor och far ska ha bilen i Kåbdalis hela lovet. Det skulle vara jätteroligt om det gick. Kram

    SvaraRadera