tisdag 2 mars 2010

Allting är relativt

Talesätt: Allting är relativt.
Bevis: Jag säger att "90-talet, det var tider det". Det säger nog inte de dåtida Jugoslaverna.

Jag hade tänkt lägga upp några bilder här, men jag ids inte. Kanske gör det sen. Jag har varit duktig idag, tycker jag. Jag har läst klart om första världskriget och jag har läst mycket om kriget i Jugoslavien. Det kanske inte låter som så mycket, men det tog lång tid. Det är för att det är historia. Allt går så mycket trögare att få in i huvudet när det kommer till historian. Jag är så bra att börja tänka på annat när jag läser tråksaker om krig. Jag vill höra de intressanta sakerna. Som Katyn eller The yoghurt revolution(inte blodig, dock ytterst rolig). Okej, Katyn är mest roligt att höra om p.g.a. dess roliga namn. Det låter som något man skulle säga om man frekvent använder sig av en piska. Katyn!
Jag är trött redan nu fast jag klev upp vid 11 i morse. Jag borde inte vara det eftersom att jag knappt rör på mig. Jag sitter typ bara och pluggar. Fast det är väl därför antar jag. Hjärnan blir trött, även om kroppen inte har arbetat.
Äta är det enda roliga jag får ha känns det som. Okej, förutom när jag snabbkollar bloggar ett par gånger om dagen. Det är inte bra, det. Det är första steget mot... någonting. Jag orkar inte tänka. Mot matberoende... typ. Jag är trött.

Hejdå!

2 kommentarer:

  1. Jugoslavien! Ett av mina favoritämnen i historia, mest för att kriget under 90-talet var så komplicerat. Höhö, jag skrev en 7 sidor lång uppsats om Balkan och orsaken till kriget. Men jag är ju en nörd också, du kanske är lite mer normal. Fast nja, nu blev jag osäker. ;)

    SvaraRadera
  2. sv: Ja sååå extremt, vi borde dock få ett nytt sportlov, för detta är inte avkopplande, sportigt eller ens 'lov' aktigt, så fort man slappnar av så kommer : "MOCKS ..HELL.. JAG BORDE PLUGGA JU" upp i huvudet.. gaaah not kul at all

    SvaraRadera