torsdag 18 mars 2010

Äppelmos

Igår såg jag, Florian och Madeleine Haradsrevyn. Den var jättebra! Jag tror nog att den bästa skådisen var en viss Herr Martin. Jag tyckte att deras revy var ganska... maffig! Ha ha ha!

Jag hade den där melodin på hjärnan igen. Jag kan inte riktigt förmedla till er hur den går eftersom att det här är en blogg, men... Folk verkar irritera sig på den. Kanske är det för att jag väver in melodin i mitt tal...

Jag sitter liksom fast litegrand i mitt EE-skrivande. Jag vill egentligen läsa om Harry Potter-böckerna innan jag fortsätter skriva. Men jag ska göra grunden nu hade jag tänkt och sedan på sommarlovet hade jag tänkt att göra den helt komplett med passande citat och allting. Jag vet att jag kommer att jobba med den under sommaren för att för det första så är det HP vi snackar om. Förstår ni hur mycket jag älskar Harry Potter?! För det andra så, tro det eller ej, kommer jag att bli less på att inte göra något skolarbete under så lång tid. Jag blev det under förra sommarlovet. Jag sökte upp information om the behaviourist perspective och försökte att vederlägga deras teorier. Det är lite stört. Ha ha! *Låter som en pirat* Dock ej mindre sant.

Idag har jag varit hos Florian. Först sjöng jag äppelmos hela tiden och när jag skulle kliva av bussen så viskade jag det till Dima. Jag tror att vad han tänkte precis just då var: "WTF?!" J/K Ja, men det är så det är när man är en dumpstermänniska. Lol! Det är bannemig en framtida klassiker.

Och så sist, men defintivt inte minst, så vill jag bara säga: Grattis Petra!!! Jag hoppas att du har haft en underbar födelsedag och att du fått äta massor med fika, ty det förtjänar du. =) Fika är gott. Och vad kul att du vann! Så, gratulerar på din födelsedag Peteri!

Hejdå - rutten tå!

1 kommentar:

  1. Hehehe, ja jag hal ju en viss chalm... ÄLSKAR ÄPPELMOS!!!

    SvaraRadera