torsdag 11 mars 2010

Are you mocking me?

Emma och Frank har åkt hem nu. Det är synd. Men Frank och Linn kommer upp till påsk! Och senare skulle eventuellt Emma komma hon med. Det blir kul.

Det gick bättre på matteprovet än vad det gjorde på det första biologiprovet. Inte förväntat. Och det gick bra på det andra biologiprovet. Jag var så orolig över det andra biologiprovet efter att vi hade gjort det första, men så gick det bra och det kändes otroligt skönt. Imorgon är det svenska, matte och historia som gäller, och efter lovet har jag bara psykologi och tyska kvar. 14 prov... Det låter mer än det känns som tycker jag.
Jag tycker att det är dåligt att man inte får gå den sista kvarten. Inte blir väl folk stressade av det heller! Man är så inne i sina egna tankar den där sista kvarten, så inte tror jag det gör något. Plus att jag har kommit på mig själv med att skynda mig med att svara eftersom att jag inte vill vara fast den där sista kvarten och då har jag varit tvungen att få mig själv att sluta upp med det. Det är inte bra.

Jag känner för att ta en promenad, men det finns en del grejer som talar emot det:
  1. Det är kallt
  2. Jag ska studera historia och ju tidigare jag börjar, desto bättre
  3. Jag är för trött för att både ta en promenad och plugga in historian bra

Men, så finns det saker som talar för det också:

  1. Det är inte svinkallt
  2. Det är bra för en att röra lite på sig
  3. Då kan jag gå med min väska till pappa, så finns det möjligtvis en chans att jag hinner med 15.40-bussen imorgon

Det där sista är vad som får mig att bestämma mig. Jag ska ta en promenad till pappa och lämna väskan där. Vem vet, jag kanske lägger mig och "vilar" (d.v.s. somnar) en stund där borta. J/K
Fast jag tror inte att jag ska det förresten. Proven brukar ju alltid börja sent och jag lär sluta någon gång under den sista kvarten. Så, jag måste väl ta 16.38-bussen imorgon. Great... Not.

Grattis Tindra! Min älskade lilla animagus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar