lördag 20 mars 2010

Lyckat

Japp, jag återuppstod.

Idag har jag varit i stan med mamma och Erica. Jag hittade 3 klänningar på Gina. De är fina tycker jag. Antagligen, annars hade jag väl ändå inte velat ha dem. De är likadana, förutom på färgerna; en är vit med blå blommor, en är rosa och den tredje är lila. Jag kan dock inte få dem förrän på fredag för jag glömde mitt presentkort hemma så vi lade undan dem tills på tisdag. Då ska mamma in till stan och då får hon även hämta upp dem. Sedan så hittade jag även ett rött linne. Booyah! Äntligen. Jag köpte även Magikerns Port av Jonathan Stroud. (Nat...) Amuletten Från Samarkand och Golems Öga fanns tyvärr inte. Det var slutt!

Jag såg även ganska många som jag kände igen. Pratade en stund med Pontus som jag gick med sjuan till nian också. Det var ju trevligt.

Träffade Theodor idag. Först sov han, men sedan vaknade han och då fick jag hålla i honom för första gången! Jag fick en chans att ge honom (eller jag gav den till Richard, men den var till Theodor. Äsch, ni fattar vad jag menar) boken som jag köpte till honom 2 dagar innan hans födsel. Jag längtar till den nionde April, ty då ska mamma vara barnvakt åt honom. Och då kommer jag också att vara hemma eftersom att det är på en fredag. Hi hi.

Nu ska jag lyssna på Ambitions en gång till. Sedan ska jag fortsätta läsa lite. Om det blir HP 4 eller Den gamle och havet återstår att se. Kanske båda.

"Det är skönt att ha pengar så länge man inte förlorar glädjen över allt man inte kan få för pengar.
- Salvador Dalí

Min dag blev lyckad tycker jag. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar