torsdag 4 mars 2010

Jag lever på... pastej

Nu har jag tackat nej till tre erbjudanden om att följa med på roliga saker, men jag har tackat nej till alla. Varför gör man det, kanske ni frågar. Jo, om man går IB och har Mocks efter lovet - gör man det! Gaaah! Jag längtar tills påsklovet. Det här känns inte ens som ett riktigt lov.
Fick veta att Frank och Emma kommer upp natten mot i övermorgon! Yes! Skitkul!!! Och så kommer jag dit på söndag. Härligt, härligt. ^^ Synd bara att jag ska plugga då också, men jag ska försöka att nöta så mycket som möjligt nu så att jag kan ta det lite lugnare då. Man måste ju tänka på sömnen också för jag kommer att vara tvungen att kliva upp vid 07.00 varje dag. Från 4 sovmorgnar till 0! Vet ni hur mycket 0 är? Det är obefintligt, det existerar inte. Okej, det gör det visst det, men ni fattar ändå vad jag menar! Det är noll!
Jag ska till Luleå på fredag! =D Det blir min nästan-pluggfria dag. Jag ska arbeta lite på kvällen när jag kommer hem. Jag ringde Sofia när hon stod i backen idag. Hon åkte nämligen skidor i Kåbdalis. Det var ju lyckat av mig! Ha ha! Jag verkar alltid ringa när det passar som minst. Hon hade tänkt att följa. Jag frågade om hon ville det idag, ty jag är beroende av den människan. Min bästa vän, Argetlam. ^^
Jag tror förresten att mina ögon har blivit fyrkantiga. Inte av för mycket TV-tittande. Nä, snarare p.g.a. för mycket skolboksläsande. Ja, de verkar lite kantiga. Jag får se upp.

"Jag hatar fler än jag älskar, men jag älskar mer än jag hatar." - Who said that? You will never know. Moahaha! Evil Batman strikes again!

2 kommentarer:

  1. Haha har aldrig sett Glee men kanske ska börja se för din skull?;) Tack för bildkommentaren!!
    Plugga inte ihjäl dig.

    SvaraRadera
  2. 07.00 låter rätt bra jämfört med 05.30, right? ;)
    Nej men, jag förstår dig!

    SvaraRadera