fredag 22 januari 2010

Avatar

Avatar i 3D var skitbra!!! Jag såg den igår och det var helt otroligt. Allt med filmen var bra! Handlingen, skådespelarna, grafiken och det faktum att den var i 3D! Jag röck till ibland när det kommer saker emot mig för att jag trodde att de var verkliga saker som skulle träffa mig. Och när man fick se Jakes svans för första gången så var den alldeles bredvid mig och jag ville sträcka ut handen och rycka tag i den! Så sevärd! Det var defintivt värt vartenda öre och alla missade pluggtimmar!
Jag vill också ha en Na'vi-avatar. Fast jag skulle inte våga göra allt som Jake gjorde. Ska inte avslöja allt om det finns folk som läser detta och som planerar på att se den. Men de är så andliga... Det gillar jag. Mmm. ^^
Jag ska se How I Met Your Mother och The Big Bang Theory för nu har jag äntligen tid! Ha ha ha! Jag känner mig fri! =D Sedan blir det lite läsning. Tydligen så är The Village By The Sea jättetråkig. Men jag kan ju varva med lite Kalle Anka när det blir alltför tråkigt, så det är ju bra det. =)
Jag beställde aldrig boken som var skriven av Terry Brooks. Istället köpte jag en som var skriven av Elizabeth Moon. Fåraherdens Dotter heter den. Den verkar bra, så jag får ju hoppas att den är det. Hah, jag lär inte läsa den förrän till sommaren. Synd.

"Change is never fine! They say it is, but it's not!" - Sheldon Cooper, TBBT

2 kommentarer:

  1. haha Marika, du är så söt. Inlägget du kommenterat på min blogg, det med rubriken "socker" har inte alls något med mitt sockerberoende att göra, det är helt enkelt titeln på låten jag citerat ;) (Kent - socker).

    Och jag har insett att TBBT är rätt så bra ändå.

    SvaraRadera
  2. ja avatr var skit bra:) ska ju se alice i underlandet sen oxå i 3D:)

    SvaraRadera