torsdag 14 januari 2010

Ack och ve!

Jag vill ha sömn!!! Jag var vaken till ca. 3.30 imorse eftersom att jag inte hade pluggat inför biologiprovet alls. Visst är jag väl smart? Men jag har varit så utmattad i veckan. Jag har bara sovit känns det som. Sovit och gjort skolarbete de stunder jag inte har sovit. Jag hoppas att det gick bra på provet i alla fall. Det kommer att bli mer pluggande och mer sömn i helgen.
Jo, ska jag säga vad? Du: Nej. Jag: http://www.stfu.se/ Jag hittade inte min och Petras författarpresentation på varken hennes eller min användare. That's odd. Jag skrev hursomhelst en ny. Fast jag ides inte göra en bra en.

P.S. Peteri, jag har sett ditt senaste blogginlägg. Vad kul att du får börja med tvåorna till hösten. Och kul med körkortsteorin. =) D.S.

5 kommentarer:

  1. Pratade med syon idag när jag skulle börja teorin för körkortet. Gissa vad jag fick veta då? Att den redan hade börjat, IDAG. Det hade hon ju kunnat säga då hon ringde igår. Nog för att jag redan visste att den började idag, för Pär läser det, och han skulle börja idag. De hade inte gjort så mycket. Det är bra att man får veta saker.

    SvaraRadera
  2. Ok. Vad kul. Då kommer du få gå med Pär. =) Men ändå osmidigt av henne att inte säga något.

    SvaraRadera
  3. Jag vet. :) Längtar redan tills på fredag. däremot så vill jag inte vara kvar i detta hus en sekund till. Orkar inte. de har redan fått ner mig på botten, kan inte sjunka längre ner.. Jag menar det verkligen. De har sårat mig så djupt, kan aldrig förlåta dem för det. Man säger inte sådana saker, inte ens om det är till ens egen dotter. Man gör det bara inte.

    SvaraRadera
  4. Jag förstår dig totalt! Du får hålla fast vid de ljusglimtar du har. Du får ju träffa Pär oftare nu! Och så får du hålla dig på ditt rum så ofta du kan. Då går det nog att härda. Men, vad de än sagt så är du en av de bästa personerna som någonsin walked this earth. Det ska du allt veta tycker jag!

    SvaraRadera
  5. Aaw, vad söt du är <3 Du är en av de allra underbaraste personer jag någonsin haft nöjet att träffa. Du gjorde skolan roligare. Saknar dig <3

    SvaraRadera