tisdag 6 juli 2010

Sällskap

Inatt var det två små filurer som sov över hos mig. Riktigt söta var de, måste jag säga. En av dem är en animagus, den andra en råtta. Det var ju så klart Tindra och Saga. ^^ Jag sov på nedervåningen så att de inte skulle bli ensamma där eftersom att det ju bara är jag här i huset nu. Vad var tacken? Jo, Tindra väckte mig två gånger vid helt hutlösa tider! Till slut vaknade jag av mig själv i a.f. och gick ut med dem. Typ 5 minuter senare kom Richard och hämtade dem igen. Jag saknade dem. Det är Tindra och Saga på bilden. Tindra är de lysande prickarna. Det var mörkt, okej?!

Tindra i dagsljus


När jag vaknade (alla gångerna) så tänkte jag att det såg ut att bli en varm dag idag och när jag gick ut med hundarna blev jag varse om det. När jag kom in märkte jag att det blev ännu varmare, men tänkte inte så mycket mer på det förrän Richard kom och kommenterade den 27-gradiga värmen vi hade inne i huset. Jag ba: Hmm... Kanske det är lite varmt här... Så vi öppnade balkongdörren och något fönster.

Sofia kom en sväng till Sikfors också. Vi köpte glass och doppade fötterna i älven. X)

Efter Sofia hade farit igen så for jag till Richard och Ida och fann Ida och Maria badande i den lilla poolen. Då gick jag och tog hand om Theodor åt Richard så att han också kunde bada. Jag gick ut med honom en sväng i vagnen också. På vägen hem for jag förbi Lisa en sväng, sedan for jag hem och inväntade Erica genom att fixa till lite här hemma och åka rollerblades en sväng. Men nu är hon här och gör mat åt mig. Japp, storasyrror är bra att ha! Ha ha! ^^

Theodor

1 kommentar:

  1. Update: Nytt blogginlägg och KÖRKORT!! :D:D:D
    Ska fylla på mobilen imorgon. Blir nice, har inte gjort det på väääldigt länge. Kramar

    SvaraRadera