lördag 20 februari 2010

Smarthet 101

Sverige vann mot Vitryssland med 4-2 igår. Jag tyckte så synd om Jonas Gustafsson för han såg så ledsen ut igår eftersom att han släppte in två mål. Men vi älskar honom ändå, gör vi inte? Våga inte svara nej på den frågan! J/K ;)
Erica tog med sig hundarna hem till henne igår så jag blev helt ensam. Hon retade mig för det idag. Hon ba: Men du var ju inte ensam. Jag: Va? Hon: Ja, du var ju inte helt ensam... *Kollar omkring sig* Jag: Sluta! (Om ni inte förstod, så menade hon att det fanns spöken där.)
En annan lite rolig grej som jag kan bjuda på är när vi satt och såg på något program och slog över på ZTV under reklamen. Då började nämligen en låt av Beyoncé och Lady Gaga och då sade jag till Erica att hon bara var tvungen att se Lady Gaga i den videon eftersom att det inte alls såg ut som hon. Själv hade jag bara sett en bråkdel av videon innan, men jag brukar alltid he på en annan kanal om det är den på så jag har inte kunnat se namnen förrän då. Och eftersom att jag inte ville få låten på hjärnan så började jag att sjunga högt för att överrösta TV:n. När jag hade kommit in några rader på Devotion And Desire så tystnade jag, plockade upp fjärren och slog av ljudet och sade: "Jag är så smart. Man behöver ju bara göra så här." Hi hi. ^^ Som sagt, den bjuder jag på.
Nu ska jag gå ned till källaren och tvätta. Sedan ska jag nog göra lite skolarbete. Märk väl att jag använde mig av orden "nog" och "lite".

1 kommentar:

  1. sv: kuljul marika stackare men du slutar tidigare än mig haha :P

    SvaraRadera