torsdag 11 februari 2010

Don't stop believing

Finns röst är så cool. När jag hör honom börja på Don't Stop Believing så blir jag emotionell. De andra är ju också bra. Jag vill också vara bra på att sjunga. Om jag hade varit det så hade jag velat jobba med musik. Samma sak om jag hade varit bra på något instrument. Men jag är så dålig på sådant... Aja. A girl can dream, can't she?


(L:et påminner mig om tisdagsdansen)

Jag vill inte se den nya A-Team-filmen för att den verkar så annorlunda jämfört med serien, den är för modern och därmed är all action annorlunda än i serien, men främst av allt - Murdock är annorlunda! Murdock är min förebild! Murdock och Buffy, de två är mina förebilder. Och nu ska de förstöra Murdock?! Så hemskt. En sann tragedi, jag säger då det. Murdock är mannen bakom Roxanne, Trash bags och Billy (an imaginary dog). Respekt!

Trash bags

Roxanne


Igår kom Mamma och hälsade på med Muffin. Sedan kom även Richard och Erica. Det var så roligt! Jag stod och diskade och hade ingen aning om att de skulle komma när jag plötsligt hör någon komma in genom dörren och så ett skall! Min första tanke var på Muffin. Cookie skäller nämligen inte om vi inte ger henne kommandot och t.o.m. då måste man dra det ur henne. ^^ Eller, jo förresten. Hon kan skälla till om man kastar pinne med henne för det älskar hon så mycket. =)

Imorgon har vi ingen historia överhuvudtaget så jag slutar 12.10. Sweet! Jag tror inte att jag äter på skolan då, men jag får väl se. Jag ska 13.38-bussen till Älvsbyn så jag lär väl vara hemma i Sikfors innan 15.00. Härligt!!!

Ja, nu ska jag återgå till min besatthet av TV-serier. Jag var tvungen att ta en paus eftersom att Megavideo sade att jag redan har sett i 72 min. och måste vänta 54 min. för att kunna se ännu mer. Åh! Jag hatar när det blir så. Jag är ju så van vid att se HIMYM på Megavideo så jag tänkte inte på att man inte kan se 2 stycken 40-minuters-avsnitt på raken. Vet ni när avsnittet slutade för mig? Åh, ca. 10 min. innan slutet. Känns ju roligt... inte. Hursomhelst.

Hejdå!

1 kommentar:

  1. sv: hhaha måste vara ett typ...norrlandssyndrom det där med folksamlingar ahaha .. ;)

    SvaraRadera