lördag 13 februari 2010

Dåtid, nutid och framtid

Jag har inte alltid varit så här. Jag känner mig som en alkis varje gång jag säger det. Ni vet en sådan där som sitter på en bar och tänker på de bättre tiderna. Jag har inte alltid varit så här.
Hur kunde jag förlora mig själv så snabbt? Jag brukar aldrig göra det, men denna gång märkte jag det inte ens till en början. Men jag vet varför. Tror jag... Men jag är på väg tillbaka. Så jag ber om ursäkt i förväg för jag vet att folk inte gillar mig när jag är den jag är. Men vet du vad? Jag bryr mig inte.

Jag kom precis på varför jag drömde om att Hannibal tänkte döda mig, men att han senare inte gjorde det, och att det nästan var som om jag vore Clarice. Jag tror jag har förstått det nu! Och egentligen var det ganska uppenbart nu när jag tänker efter, eftersom att jag har tänkt på det den senaste veckan. Men vad det är kan jag inte förtälja, ty jag har inte sagt det till någon i hela vida världen.

Jag önskar att jag hade en systemkamera, en vanlig digitalkamera fungerar inte bra i mörker. Jag hittade många fina motiv både igår och idag. Främst saker som påminner om min barndom, men även andra saker som bara är fina i allmänhet. Det hade varit så roligt att ha sådana bilder i ens fotoalbum.

Det var fint väder idag. Argetlam, idag var det fint väder. -2 grader ungefär. Mm. Värme. ;)

Jag vill se Glee! *Brister ut i gråt* (J/K) Jag är beroende. Jag kan se det nu, men jag ska vänta tills nästa avsnitt visas på TV! Jag ska klara av det. Idag ska jag se HIMYM och TBBT i a.f. Det går inte så bra filmer på TV ikväll så jag får väl se på serier istället. Och plugga lite. Imorgon är det Luleå som gäller så jag måste upp lite tidigare så att jag hinner med 8.55-bussen från Ojbojn.

Can't wait for the future. Det lutar mycket åt USA direkt istället för Tyskland. Jag hittade dock utbildningar från LTU där man kunde studera både i Berlin och Colorado(det fanns även andra ställen i USA, men Colorado lät mest lockande för tillfället), men jag är inte säker på om det går att studera det jag ville studera (Skådespelarprogrammet) utomlands. Jag måste höra med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar