tisdag 9 augusti 2011

Det ordnar sig

Dagen har bestått av packning, packning och återigen packning! Jag har hunnit med att passa Theodor en stund också, men annars har jag inte gjort mycket mer än att packa. Ikväll ska jag få en paus för då kommer Sofia hit. =)

Det känns så konstigt. Inte att flytta, det ska bli roligt. Det som känns konstigt är att flytta in hos en annan människa, en som för mig är vitt främmande. Jag känner inte denna person, jag vet inte vad som gäller där riktigt. Vad som också känns piss är att jag inte tänkte på att man måste äta, så jag kommer ha uselt med pengar Augusti och September. Men jag har hört med en närastående om jag kan låna och lämna tillbaka när jag får mitt första studielån och det skulle funka, så i värsta fall får man ju göra det. Jag fattar inte riktigt hur de tänker när man får pengarna i efterskott men, men... Alltid dessa djävla pengar!!! Hur mycket man än har är det aldrig nog.

Nä, nu ska jag sluta hålla på om det här! Det löser sig och det kommer gå bra för jag klarar av sådant här galant! Pengar kan jag trixa med och jag får låna ifall det krisar sig. Och skulle området verkligen vara så dåligt som jag har hört, skulle jag helt enkelt bara misstrivas fast jag har bott där i några månader eller vad som helst annars som gör att jag ångrar mig - då lägger jag ut en ny annons och hoppas på det bästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar