onsdag 22 september 2010

En villa

Mamma hämtade mig efter pysslet idag. Jag höll på att skriva "efter pysslingen", men det hade blivit galet! XP Det var jätteroligt där. Vi gjorde självporträtt av varandra. Jag och Emma teamade med varandra och hon gjorde en jättefin bild av mig! Jag gjorde en bild av henne som det såg ut som en 5-åring hade ritat, men det är väl fint på sitt sätt antar jag. Ha ha! Jag får alltså CAS-timmar av att sitta och ha jättekul en timma i veckan. Det är nice! XD

När mamma och jag kom hem efter att ha kört runt till olika ställen ett tag sov jag i 50 minuter mellan 16.20 till 17.10. Jag var så trött idag att jag hade ont i ögonen. Jag ser jättetärd ut och jag är tärd. Jag saknar mina sovmorgnar, även om det nu är skönt att sluta tidigt också. Efter jag hade vaknat for hon, mormor och jag till Rönnbäcks. Jag åt ett skrovmål och sedan köpte jag en glass, ty jag är praktiskt taget omättlig. Jag är i a.f. inte som mina bröder som kan äta typ 8 kotletter. De har 50% rabatt på all glass och man märker att de vill få slut på allt för de gav mig en jättestor glass och såg till att he massor med strössel på den. Och den glassen gick på 12 spänn alltså.

På tal om glassen, så kan jag ju berätta att vi for till pingstkyrkans secondhand-butik efteråt och medan jag gick inne i mediarummet på översta våningen så var det en jättesöt kille som gick därinne och kollade på böcker precis då jag håller på att tjocka i mig en glass med saltlakritsströssel på. Och för er som inte vet så gör saltlakritsströssel att man blir grå/svart om läpparna... Ja, way to go Marika! Ha ha ha! Jag hittade en äldre upplaga av Sagan om ringen-trilogin, Harry Potter 2 och Kejsarens nya stil på VHS. =)

När jag tittar på månen så erinrar jag mig om känslan jag får av att stå i skogen och titta upp på den. På ett sätt är det som att jag gör det på riktigt. Detta är för att det är fullmåne ikväll. Åh, vad jag skulle vilja stå i skogen på stigen vid ängen och titta upp mot månen.

1 kommentar:

  1. Åh, sånt är jobbigt. Om man ser en söt kille vill man ju se så bra ut som möjligt och inte ha något i ansiktet eller någon annanstans på kroppen. Men det är så typiskt att det är så då man väl vill se vra ut.. Jag vill också ha glass. Jag gillar glass. Jag gillar Maja, men jag har inte träffat henne än. :'( Det enda jag vet är att hon är jätteliten.

    SvaraRadera