tisdag 15 juni 2010

Välja och vraka

Jag har lånat tre böcker på biblioteket idag. Tre stycken böcker alltså. Det är nästan så att man blir fnittrig av glädje. En IB-elev som har lånat tre valfria böcker på biblioteket; det är ju otroligt! ;)

Jag har även hunnit med en sväng in till stan också. Jag åkte hem med mamma istället för med Lillis idag. Hon skulle ändå in till stan, så... Jag har bara klippt gräs idag. Jag har alltså spenderat ungefär 5 ½ timmar med att klippa gräs. Och så är jag ju alltid först till jobbet eftersom att jag kommer dit 20 i 7, fast vi börjar 7, så jag måste vänta ett tag innan någon kommer och låser upp åt mig. Hoppas inte på alltför kyliga morgnar.

Imorgon hade jag tänkt läsa efter jobbet. Ni vet, en av de där egenvalda böckerna. Vilka friheter man tar sig! J/K För att vara mer specifik så kan jag säga att det är The Hitchhiker's Guide to the Galaxy som jag läser. Alla böckerna inklämd i en enda stor, en. Kul! (Nä, jag var inte ironisk. Som sagt - jag har valt denna bok själv! Helt själv!)

Förresten så har jag räknat ut att jag bara jobbar 12 dagar till eftersom att jag är ledig på midsommarafton. Nice! En dag mindre.Känns kul. Vet dock fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar än... Det lutar mot att fara till Skellefteå med alla andra från familjen.

Hejrå rå! ;P

1 kommentar: