lördag 12 juni 2010

Sommarlov

Nu är det sommarlov och det är awesome. Jag tänkte börja nämna det jobb som skulle göras i sommar, men så tänkte jag: "Nä." Istället ska jag skriva om det roliga som har hänt igår och idag.

Kommer ni ihåg hur jag skrev i mitt förra inlägg hur totalt misslyckat det skulle vara om jag kom för sent den allra sista dagen tilll skolan? Gissa vad jag gjorde... Men det var faktiskt bara p.g.a. mitt hår! Det tog längre tid än beräknat att fixa till det och jag kunde ju inte gärna gå till skolan med hälften vågigt och hälften rakt hår heller? Nä, precis. Så jag var tvungen att springa till skolan.

Väl på skolan så var det fika. Och sedan gick vi och kollade på när en del av studenterna fick stipendium. det var värdelöst och jag höll precis på att skriva att nästa år skulle jag då inte vara med på det! He he, nästa år är det jag som tar studenten.

Sedan så gick jag och Florian hem och vilade en stund och sedan var det dags för att träffa Isak, Louise, Sara, Sophie, Amanda och Elena. Så vi köpte en macka (och en sallad =P ) på Dagoberts och gick sedan ned till den blåsiga Kvarnängen och satt där och hade trevligt. ^^ Sedan gick vi hem. Vi fick även besök av Isak. Det var uppskattat. Mattestuga... X)

Idag har vi bara chillat. Det har varit nice.

Här får ni en bild från gårdagen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar