måndag 21 juni 2010

Hey apple!

Jag brukar kolla runt lite på folks gamla blogginlägg ibland om jag inte har något att göra, ett av dessa tillfällen inträffade alldeles nyss. Då hittade jag ett quiz om vilken sorts frukt man är... Tydligen är jag en apelsin. Ha ha ha! Jag började direkt tänka på The Annoying Orange. (Om ni inte har sett den än - gör det nu! It is awesome.) Men riktigt är jag inte. Ha ha ha!

Jag har börjat åka hem med 13.35-bussen nu. Skönt! Den går 5 minuter efter att jag slutar, så det passar mig alldeles perfekt! Jag tycker att dagarna går så långsamt nu medans jag jobbar. Jag fick i a.f. lite mer tid att vara hemma idag så efter jobbet går tiden inte lika snabbt som innan.

Jag ska nog läsa nu och försöka somna kring klockan nio så att jag inte är alltför trött imorgon. Jag kom till jobbet klockan kvart över 6 imorse och var tvungen att vänta i 35 minuter på att bli insläppt. Det var kallt kan jag meddela er... Men imorgon ska jag vara bättre klädd (inte för att jag var dåligt klädd idag precis).

Jag har haft Alejandro på hjärnan idag...

Ciao!

2 kommentarer:

  1. Har haft halkbanan. Trodde jag skulle dö! Men jag överlevde. Obviously. :P En av mina förväntningar var att jag skulle överleva och det gjorde jag. Det var grymt kul, tänkte skriva om det på bloggen men det får bli en annan dag. Har skrivit ikväll i af.

    SvaraRadera
  2. Haha jag gillade The Annoying Orange, det var faktiskt lite likt dig :P

    SvaraRadera