lördag 26 juni 2010

Jag lever

Jag har inte bloggat på ett par dagar, vilket är väldigt olikt mig. Jag har inte dött. Nu skriver jag bara i förbifarten.

Jag befinner mig i Skellefteå just nu. Jag har haft jätteroligt hela tiden. Jag for hit direkt efter jobbet i torsdags. Vi har grillat varenda dag. (Avundsjuk, Argetlam? ;) ) Vi ska grilla ikväll också. Sedan när jag kommer hem ska jag vara ensam. Härligt.

Idag tog jag en sväng till Solbacken (låter som ett ålderdomshem, eller hur? Det är ungefär som Storheden fast i Skellefteå). Richard, min, åh, så käre bror (notice the irony), sade att man bara behövde gå upp till krönet av backen och sedan skulle man se det på direkten. Var det så? Nääää-ej. Jag var tvungen att gå lite hit och dit, upp på vägen för att spana, såg några flaggor, gick ned igen, visste inte om jag hittat rätt väg och gjorde till slut det. Men nu vet jag vägen i a.f. Jag lär säkert inte behöva den informationen på länge, men det kommer nog att stanna i mitt minne tills dess. Förhoppningsvis, för den här campingen är så härlig och jag bor i världens mysigaste rum. Bilder kommer sen!!!

Nu vill jag bara avsluta mitt inlägg med att säga att jag längtar så himla mycket tills på fredag. Då far jag till Boden!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar