torsdag 10 juni 2010

Tag er i akt, ty imorgon är länsman extra vaksam

Idag vaknade jag kanske 10 i 12 och 5 minuter senare knackade det på dörren. Då var det Florian som hade kommit extremt tidigt (d.v.s. normal tid för normala människor). ;) Så han fick sitta snällt och vänta medan jag gjorde mig i ordning.

Efter att vi hade ätit så tog vi en promenad. Det är härligt med sådant här vackert väder. =) Jag hoppas verkligen att det håller i sig till imorgon. Det hade varit underbart! Jag längtar så mycket tills dess. Det ska bli goude så skönt med sommarlov också. Jag måste jobba första perioden, men sedan är jag ledig. Jag är ändå glad att jag fick ett sommarjobb även om det nu är i Öjebyn. Det är ju bara 15 dagar - så tänker jag. Jag tror att jag tänker göra som vi gör på tavlan och skriva upp alla veckorna jag måste jobba för att sedan kryssa för dagarna när de är över. Då kommer det förhoppningsvis att gå ännu snabbare. Efter det vill jag inte att det ska gå snabbt. Men det kanske verkar som att det går ännu söligare än vanligt om jag sedan är utan ett sådant där schema! Man får väl hoppas. He he!

Nä, nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp imorgon. Ha ha! Det hade varit epic failure om jag hade kommit för sent imorgon av alla dagar. XP

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar