tisdag 15 december 2009

Laser

Jag är säker nu. Jag vill ha laser i julklapp. Nej, inte sådana laserpekare som kan skära igenom saker, som jag såg på TV igår. (Det hade dock varit väldigt coolt att ha en sådan också. He he he!) Nä, det jag önskar mig är en annan sorts laser. En som jag har velat ha länge! Men den är dyr. Det är inte så dj**la svårt att lista ut vad jag menar. Hah. Men skit i det nu.
Imorgon!!! Åh, vad jag längtar! Allt kommer att bli bra imorgon. Det vet jag. X) Ha ha. Kommer du ihåg när jag berättade för dig om drömmen jag hade när jag sade att han var ett svart hål i mitt liv som tog bort allt ljus, förutom du? För du var den enda stjärnan som han inte kunde rå på. Du vet vem du är. Oh, you know who you are. J/K XP Jag började bara tänka på den drömmen för ett tag sedan. För du är en stjärna, och glöm inte bort det nu. Annars...! J/K ;P
Jag kan inte se några mer The Big Bang Theory-avsnitt. =( Det har inte kommit ut några fler. Aah! Det är inte bra. Nu ska jag göra engelskan och sedan ska jag bara leva vidare.

Till sist...
All around me are familiar faces
Worn out places
Worn out faces

Bright and early for the daily races
Going nowhere
Going Nowhere

2 kommentarer:

  1. The tears are filling up their glasses
    No expression
    No expression

    Btw, Ohne Dich är härlig, men funkar inte alltid då den är så full av känslor. ;) Du borde höra Frühling In Paris.

    SvaraRadera
  2. Jag har hittat din blogg. Det var inte så svårt. Bara googla The Mercimer Project eller va dom nu hette... din blogg blev första som kom upp!

    MOVH/ Muffin...?

    SvaraRadera