söndag 27 december 2009

HP - To the rescue!

Idag har jag spelat innebandy på folkan med 3 syskon, Ida och Arthur. Jag märker verkligen av att jag inte har tränat på skitlänge när jag blir grymt andfådd mitt i uppvärmningen. Det säger verkligen någonting. Och nyss åt jag upp en hel påse med popcorn alldeles själv... Det säger också någonting. Men jag äter i a.f. nu. Tidigare i veckan hade jag ju ingen aptit alls nästan.
Imorgon ska jag in till stan och då blir det att köpa presenter åt Sofia! X) Jag ska skriva på Mord och inga felsägningar senare till veckan. Men jag ska läsa HP först. Jag tror jag går och gör det nu. Jag blir så lycklig av att göra det. Läsa HP alltså. Damn it, Petra. Nu börjar jag också! ;P
Visste ni förresten att den fjärde Eragon-boken kanske ska heta Shur'tugal? Fast jag tvivlar lite på det eftersom att man spekulerade i att Brisingr skulle heta Empire(på engelska naturligtvis) innan man fick reda på dess titel eftersom att både Eragon och Eldest(Den Äldste) började på E och hade 6 bokstäver i sitt namn och det gjorde även Empire.
Jag håller på med att göra en lista... He he he. Men jag ska be AL om hjälp med den innan jag publicerar den här.

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar