onsdag 16 december 2009

Jag ska giva dig på moppo!

Först av allt vill jag bara säga att min helbror är dum! X( Han skrämde mig med en sådan där video som först är lugn och/eller tråkig och sedan så kommer det fram något som skriker. Och i den videon som jag såg var det Michael Jackson som kom fram i slutet! Jag var skitnära på att smälla igen skärmen. Jag skrek skithögt och Lillis började asgarva i telefonen. Och mormor ropade inifrån vardagsrummet: "Vad är det?" Mmm. Så vi gillar honom inte idag. ;P J/K

En annan grej jag kan berätta för er är att när jag var hos pappa idag så hörde jag en lätt knackning. Fundersamt går jag mot dörren och ser att det faktiskt står någon därute. Hmm..., tänker jag och öppnar dörren.
-Hej, säger jag.
-Hej, svarar den okände mannen.
- Knackade du...?
- Nej, jag knackade på där, säger den okände mannen och pekar på grannens dörr som precis öppnas.
- Oj, förlåt, säger jag snabbt och skyndar mig in i lägenheten igen.
Piiinsaaamt!!! Ja, jag är förresten medveten om att jag gick från preteritum till presens.

I a.f. Sofia och jag var i Luleå idag. Kul! =D Jag hittade en julklapp till Petra, men jag kunde ju inte köpa någon till Sofia eftersom att hon var med. Jag köpte en lila klänning också. Den är jättefin! Jag ska nog ha den på nyår. =)

Sofia på MAX (Det är roligt när folk tittar på sig själva i fönstret... ;P )


Och så finns det en bild på mig när jag håller i karamellburken och vinkar till en vilt främmande människa (jag tror dock inte att hon såg mig), men nä. Jag tar nog inte med den för jag ser så pörskans lejd ut på den.

3 kommentarer:

  1. Du ser pörskans lejd ut hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha! Det blev bajsa när jag skrev att jag hette baj! Ha ha ha! xD Det var med flit (bara så du vet din attans sopprot!)

    SvaraRadera
  3. hehehehe du skulle ha hett bilden på dig den var så klockren!!! xD
    "Ska du ha lite **** ludd?" HAHAHAHAHAHAHAHA jag dööör (av skratt alltså) :P Det var nära att jag skrev det på min blogg men jag gjorde inte det xD or maby......*evil smile*

    SvaraRadera