tisdag 20 september 2011

Good things happen too

Vilket flyt den här dagen haft. Jag vaknade upp efter 14 timmars sömn. Det enda som var synd med det var att jag inte såg Buffy någonting eller hann med någon läxa igår. Men som van IB:are vet jag hur det är att göra mycket arbete på kort tid.

Jag och Issa var på Café 44 idag. Jag älskade stället! Skön atmosfär, god mat och ekologiskt fika! Politik och punk-kultur präglar dekorationerna på väggarna. Jag ska definitivt tillbaka dit. Faktum är att jag och Issa ska dit på torsdag igen. Sedan hade jag tänkt fara dit på kvällen också för det är några band som spelar då. Alltså, jag har fan hittat mitt hängar-ställe så att säga. Och får man lust kan man alltid skicka lite flaskpost... ;)

Jag träffade Richard idag. Han jobbade och tog då alltså nattåget till Sthlm igår. Kunde det inte ha varit i förrgår, det hade ju varit superkul! Fast det var roligt att träffas idag. På tal om SJ (för er som inte vet det är det för dem han jobbar) var mitt tåg sent med ca. en timma igår. Men jag tänker inte skriva till dem om att få några pengar tillbaka för anledningen att vi var sena var p.g.a. att vi var tvungna att vänta in en ambulans i Bastuträsk i en halvtimma (det var en kvinna som skulle föda barn!) och för att de blev något byte mellan Botniabanan och stambanan som tog tid typ. Jag tycker att det är helt godkända anledningar. Jag kom i o.f.s. sent till lektionen, men tänker att det är ok i alla fall. Shit happens - don't I know it!

2 kommentarer:

  1. Om du kom försent för att tåget var försenat, tycker jag att det är en godkänd anledning att komma försent. Det är ju inte ditt fel. Och jag kan hålla med om att tågets förseningar var godkända också, har varit med om att det har varit försent ändå, och det är inte kul, om det inte finns en speciell anledning, då känns det bättre.

    HP är jättebra, och spännande att spela. Hjärtat går i 180, och jag har aldrig riktigt klarat av att spela sådana spel. Blir arg då jag inte klarar vissa delar, och är rädd för att jag ska dö. I spelet alltså. Jag fick panik då jag spelade det andra spelet och blev jagad. Och det hände inte ens i verkligheten. Läskigt.

    Längtar jättemycket till november. :)

    SvaraRadera
  2. Jasså ni väntade i en ambulans?!?! :O
    Nå skämt åtsido så ska det ju vara fullt tillåtet att komma förskent för att någon föder barn! XD

    SvaraRadera