onsdag 28 september 2011

Fun games

Både gårdagen och dagen idag har varit händelserika. Igår gick jag till Kaféet och läste och fikade. Det var supermysigt! Det är mycket härligare att fara in till ett kafé och sitta med en bok än att sitta hemma och uggla med den och längta sig ut ur huset. Man blir som mer tillfreds. Och får man käka lite av Kafé 44:s fika samtidigt är ju inte det att klaga på. ;) Efter att jag hade varit på kaféet skulle jag kolla in om jag hittade en affär där de säljer mat/godsaker från amerikanska varumärken. Jag hittade den dock inte på adressen den skulle vara på, så kanske de har flyttat på den eller något. Men på min väg dit hittade jag Hard Rock Café. Jag präntade in i minnet vars det låg och tänkte att om Lillis och Lisa kommer hit kanske vi kunde gå dit. Det viktigaste är dock Kafé 44. Jag pratar seriöst om det för alla jag känner. De är nog goude leds nu. =P

Jag var kaféet idag igen, men denna gång med Issa. Vi vill åka till Åland, fast det är lite klurigt med när vi kan göra det. Men det löser sig! =) Jag ska åka till Sundsvall någon gång denna månad hade jag också tänkt. Efter Issa och jag varit på kaféet bestämde vi oss för att det vore kul att fara till pubkvällen på Gula villan. Det var en superbra idé! Vi träffade en kille från Gällivare som gått i samma klass som Angelique! =) Jag ska säga det till henne imorgon (så om du läser detta innan dess, låtsas vara överraskad i alla fall! ;P). Han var supertrevlig och det var trevligt att prata med en norrlänning också. På vägen hem lekte vi leken jag kallar "Gissa vem som kliver av vid Östermalmstorg". Linjen mot universitetet går nämligen förbi där och som ni kanske vet är Östermalm snäppet värre än alla andra ställen som kan klassas som snobbiga. Så då ska man gissa vem som kommer att kliva av vid Östermalmstorg, för de brukar man kunna märka på dem. Vi gissade rätt! Det är så här man roar sig i Stockholm, vettni. ;)

Nu ska jag försöka hinna med ett Buffy-avsnitt. Jag ska upp tidigt (vid tio, men det är faktiskt på min lediga dag) imorgon för att tvätta, så jag ska inte vara uppe till så sent. Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar