torsdag 17 februari 2011

Labbar

Jag köpte 6 filmer idag. Det ni! Det började med att jag såg Underworld stå i hyllan, sedan upptäckte jag att det var 1 för 39:- och 3 för 99:-. Need I say more? Så jag köpte Underworld då, och så köpte jag Kill Bill vol. 1, Disturbia, Snuten i Hollywood och Ace Ventura 1 & 2. Det känns skönt. Jag offrade Happy Gilmore och Billy Madison i ett kombinerat fodral, men det var värt det. Roliga Adam Sandler-filmer får det bli någon annan gång.

Jag har varit på UNF-möte=CAS. Jag måste träffa Tobias nästa vecka så att han kan skriva på CAS-pappret. Skönt att det är över nästa vecka. Har bara lite smågrejer, som ska fixas nu under helgen och lite till veckan. Lollo hade bakat jättegott fika till mötet förresten. =) Jag hoppas aktiviteterna drar igång nu!

Jag har Harry Potter-abstinens. Utan Harry eller Buffy blir saker tristare. Jag ska skaffa mig massor med vänner i Sthlm som också är Harry Potter-nördar för då kan vi referera till HP hur mycket vi vill och alla kommer att fatta! Moahaha! *Mad laughter* Ni ba: Ingen vill väl vara vän med dig! Jag ba: I got buuurned... X(

Jag vill kolla på någon HP-film nu eller något, men jag måste upp vanlig tid imorgon för att jag har en dum lab-lektion att gå på. Jag hatar laborationer. Det är det värsta med biologin tror jag. Jo, det och att man aldrig kan vara säker på när man egentligen har lektion. Fast det hör inte till biologin. Usch, laborationer. Vilken tur att jag får komma hem till mina egna labbar imorgon. Dem älskar jag! XD (Labbar = Labrador Retrievers, btw.)

"We're gonna use them for some... ehrm... experiments!"
- Weasly-tvillingarna i HP och De Vises Sten-spelet till PC angående Bertie Botts-bönorna de fick Harry till att samla åt dem. (I slutet sprutade alla bönorna ut ur en kittel och for på Snape.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar