onsdag 8 december 2010

Same old, same old

Jag är ledig imorgon. Men jag ska inte bara göra skolarbete då. Nej, nej. Jag ska... eller, jag planerar i a.f., på att gå och gymma på skolans gym imorgon... Enda grejen är massa andra grabbar som lär vara där och jag kommer skämmas för att de kommer döma mig och ba: "Åh, shit vad dålig hon är. Vad håller hon på med? Hon lyfter helt fel." O.s.v. Tro inte att jag inte vet vad folk tänker om mig!!! Men jag hade tänkt göra det ändå, för jag försöker alltid att ta mod till mig.

Jag får träffa Muffin på fredag. Jag behöver verkligen de där små lurvbollarna för att orka. Allting blir så svårt om man inte har en hund som kan berätta för en att allt blir okej bara genom att ge dig en blick. Det är som att vada i vatten som når en upp till hakan medan alla andra bara susar förbi på torra land. Huge disadvantage!

Nä, nu går jag bara igenom samma sak som jag brukar göra. Äsch, jag bjussar på hein istället så glömmer vi allt -

No telling what tomorrow holds.
Who let, who let this feeling die, when all I did was try?
Who let, you let this feeling die,
I can't get you out of my head, my head.
You're the flame that burns me so I know that I'm still alive.

1 kommentar:

  1. Ja, vi måste definitivt träffas på jullovet. Jag har redan fixat din. Det är en födelsedagspresent också. Eftersom att jag inte hann ge dig en då du fyllde år. :) Jag hoppas att du har det bra iaf, och jag saknar dig jättemycket.

    Tioudge - Låter nästan som en slags fudge.

    SvaraRadera