måndag 20 december 2010

Dan före dan före jullovet!

Nu är det bara julklappar till två personer som saknas. Jag tycker det är så roligt att komma på grejer åt folk. När jag brukar gå på stan kan jag hitta grejer som skulle vara perfekta åt vissa. Då tänker jag att det hade varit perfekt för jul eller till deras födelsedag. Jag köper inte annars, ty jag är en fattig människa. Och så är jag väldigt förtjust i att ha pengar. Inte fina grejer och lyxgrejs, nej - pengar! Pengar är makt och makt är kul!!! Men jag är ändå inte snål om pengarna när det gäller andra, tycker jag. Jag försöker i alla fall att inte vara det. Men jag kanske inte lyckas och så inser jag det inte... Nä, men allvarligt så är det ju så att om man hittar massa presenter och så köper man dem så blir man fattig om man inte redan är det. Det är därför det är bra att ha födelsedagar och julafton till att köpa presenter.

Mamma är här idag. Vi åt på Take Off. Hon fick ett skrattanfall för att jag bet mig lite i fingret och jag fick ett för att jag skrattar så lejt (det är en ond cirkel - skratta för att man skrattar knasigt). Vi for till Bobo och Hanna också.

Emma ska komma upp över julen och det kommer bli jätteroligt! Vi alla ser fram emot det. Jag vet då att jag gör det massor! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar