lördag 11 december 2010

Äntligen hemma

Åh, vad roligt jag har haft med mina brorsbarn! De är så söta. Vi har varit barnvakt åt båda två idag. Theodor var hos oss när han kom hem. Han gillar att leka med mobiler och hundskålar. ^^ Vid femtiden kom Mikael och han är så liten så han tittar mest och blir underhållen ännu. Han är så himla gullig.

Theodor tog min plats vid matbordet, men jag fick sitta bredvid honom, så det gjorde ändå ingenting. ^^ Han satt och knaprade på ett knäckebröd. Kanske inte är så intressant, men han är en bebis - det är vad som gör det så kul! XD Han fick även dricka vatten ur en sippy cup, men sedan spottade han ut det på sig själv. Då jag påpekade detta för mamma (efter att han hade gjort det ett antal gånger redan. He he he) sade hon att jag skulle hindra honom eftersom att han blev så blöt. Men jag ides inte eftersom att han ändå inte kom till skada och det verkade underhålla honom. På det sättet blev alla nöjda. Kanske inte mamma, som ju var tvungen att byta tröja på honom, men... Alla kan inte vara vinnare, som jag och Theodor. ;) (Och Mikael så klart.)

Jag gick ut, ställde mig på andra sidan av vägen utanför vårt hus och tittade bort mot den tända granen som de har satt upp i byn. Julen! Jag är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar