måndag 27 december 2010

Dagar passerar, natten faller

Det finns en sak jag är säker på. Nina kommer att bli så avundsjuk när jag berättar följande sak för henne. Igår var jag hos Jenny och Niklas och såg deras nyfödda bejbis. Och så var det två andra bejbisar där, en av dem var min älskade Terry. Och innan dess hade jag spenderat massor av tid tillsammans med Mikael. Det var roligt! =)

Jag fick även träffa syrrans nye pojkvän och hans hund igår, spela schack och vinna, och prova på min nya hårtork. Jag gillar den mycket!

Gårnattens dröm gick ut på att jag dräpte vampyrer hela natten. Det var så kul! Det var Buffy blandat med I Am Legend (boken, inte filmen - helt annorlunda!). It was awesome! Jag ska inte berätta hela nu, även om jag vill för att den var så otroligt bra!!! Sedan kan man ju kontrastera den med nattens dröm om att vi hade fått flera olika sorters limpor till IB... En av dem hade mintsmak.

Vi är barnvakt åt Mikael nu och Cookie ligger och snarkar vid mina fötter. Muffin, ja, hon ligger och knasar vid trappen till ytterdörren. Jag vill inte att den elfte Januari ska komma, jag vill bara ha smörgåstårta. (Jag fick smörgåstårta igår hos Jenny och Niklas! ^^) Nu ska jag käka nudlar.

Guten bye - rutten paj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar