lördag 25 december 2010

Min julafton 2010

Julafton gick lite upp och ned... Min låtsaspappa höll på att kröjma om att han var tvungen att vila efter jobbet och så satte han sig på farmville!!! (Min likgiltighet inför facebook har växt till ett hat! Orka facebook överhuvudtaget! Världen styrs av facebook, och jag kommer vara en av de få utom kontroll i slutändan.) Efter tuuusen år (lite hyperbol - och nu litotes) så åkte vi äntligen iväg med brorsans bil. Men gissa vad?! Halvvägs till Älvsbyn dog den, efter en massa krånglande. Sedan kom mina två äldre bröder till vår undsättning och vi tog våran smått trasiga (något med värmen typ) bil till Boden och var där typ 16.10.

Jag ser på Karl-Bertil Jonssons jul ur ett nytt perspektiv nu efter alla historielektionerna. =P Vi fick massor med gott fika och god mat. Emma följde med oss hem till Sikfors också! =) Hon åkte tillbaka med Richard och Ida idag. De skulle nämligen hälsa på mormor och morfar.

Det här var min första jul utan Mipos (Lillis/Fredrik/Grodan - you choose!). För honom var det hans första jul utan mig efter att jag kom till världen. Han är den enda personen jag har firat alla mina jular tillsammans med. Jag fick ju träffa honom, Lisa och Mikael på morgonen men det är inte riktigt samma sak som att se TV, äta och öppna presenter tillsammans. Men jag fick ju inte dåligt sällskap, så det var en bra julafton i slutändan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar