tisdag 24 maj 2011

You just don't mess with H.P.

Om en kvart fyller jag år.

Jag sitter inte hemma och läser Catcher in the Rye, som var tänkt. Jag sitter hos Erica, vilket är trevligt, men som sagt inte vad jag hade tänkt. Man kan inte vara i sitt eget hem dagen innan man fyller år, för det är inte mitt hem. Det är inte bara jag som säger det längre. Jag längtar till Boden för där fick man höra allt annat än hårda ord från mormor och morfar och de vill mig alltid väl. Jag hoppas att jag inte har bett för mycket av dem, men de verkar alltid så glada när de få hjälpa till, så det är svårt att se. He he.

Men så tänker jag på min födelsedagspresent som jag fick idag. Alla 7 Harry Potter-böcker på engelska i en enda box - vad jag alltid velat ha! Och då tänker jag två saker: Om Harry klarar av att bo med Dursley-familjen, klarar jag defintivt av en sommar till; klarar J.K. Rowling av att resa sig från botten till toppen genom att använda sin fantasi - så klarar jag mig också på det! Den andra saken jag tänker är inte på själva presenten, utan på de som gav mig den; det finns snälla och godhjärtade personer här också, de befinner sig helt enkelt bara inte i huset.

Här har ni fått en anledning till varför ni inte borde trashtalka Harry Potter inför mig. ;)

Om 5 minuter fyller jag år.

1 kommentar:

  1. GRATTIS! :D Aldrig att jag berättar vars man kan köpa mina muffinsar. ;P

    Okej, eftersom att det är din födelsedag idag så berättar jag det. I Gallerian i Sthlm finns det ett ställe som heter American Cupcakes, tror jag att det var, American var med i.af. Du väljer din favoritmuffins som du sedan får glass i. Man kan inte missa det! :)

    Vilken tid är balen då? Så man vet när man ska komma, och vars man ska komma? Måste ta bilder ju. :)

    SvaraRadera