måndag 17 oktober 2016

Ovisshet

Min framtid ser väldigt oviss ut just nu. Jag önskar att jag hade valt att gå kandidatkursen i marknadsföring istället för att "satsa på tyskan" som jag ville då när jag var två månader yngre och full av naivitet. Jag vill inte gå tyskan överhuvudtaget, men jag har inget att falla tillbaka på så jag måste gå dessa två delkurser i tyska i alla fall. Jag kanske inte ska läsa något resten av denna termin efter delkurserna i tyskan, i sådana fall kommer jag under den tiden att försörja mig på extrajobbet och det jag har undansparat. Jag har inte fått ett besked på mina efteranmälningar ännu. Jag såg fram emot att äntligen ha lite ekonomisk frihet men nu verkar det bli tvärtom, att jag får snåla. Om jag inte läser några kurser efter tyskakurserna kommer jag att vara ledig från 8 december och en månad framåt. Jag kommer nog att åka till Norrbotten lite tidigare än Gustaf i sådana fall, men inte alltför tidigt för jag vill ju spendera julmånaden med honom också. Som sagt, min framtid är oviss.

Jaja. Jag antar att jag får föröka att se det bra i det. Jag får en massa tid på mig att förfina mitt CV inför jobbsökande och se på serier, men även mer tid till att jobba vilket kan generera mer inkomst till mig. Just nu ser jag på Stranger things på netflx, men jag har bara fyra avsnitt kvar så den kommer jag hinna bli klar med innan dess.

Jag hade velat semestra i USA. Jag och Gustaf funderar på det till nästa sommar men man vet ju aldrig hur framtiden blir. För 1,5 månader sedan skulle jag läsa 45 poäng, nu är jag nere på 15 poäng i ett ämne jag verkligen inte vill läsa. Jaja, man gör misstag och vissa kan man backa ur men vissa inte. Det är vår lott i livet som människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar