måndag 4 januari 2016

Nu sker det

Uppsatsen börjar lida mot sitt slut. Det är ungefär två veckor kvar tills den absolut sista inlämningen. Jag lämnade in en version till min handledare idag, på fredag ska en version lämnas in för opponering och den 17:e ska den slutgiltiga versionen lämnas in. Jag börjar bli klar snart, men det kommer ju vara en hel del jag måste ändra på så jag ska kämpa för att bli helt klar med all text tills på fredag. Då kan jag helt och hållet satsa på finslipningen efter dess. Jag kommer att ha en hel del att göra nu till veckan alltså. Men om jag blir klar kommer det att vara värt det. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd.

Jag säger "jag" när det skulle vara "vi". Men nu är det så att jag har gjort i princip hela uppsatsen själv. Min partner har inte bidragit alls. Hon verkar inte ens ha förstått vad vi ska göra fast jag har förklarat det jättemycket. Hon lägger upp saker som är helt irrelevant för uppsatsen, dåligt skrivet och dåligt bidraget material. Om jag hade haft en kompetent partner hade jag kunnat vara klar redan nu, alternativt om vi inte hade förlorat tre veckor i början.

Imorgon har jag jobbintervjun och jag hoppas att jag får jobbet. Jag måste inhandla nya träningskläder eftersom att någon snodde mina (så är teorin i alla fall, de var borta efter att jag tvättat en gång). Jag har ett par, men när de är i tvätten får jag plocka ihop lite allt möjligt. Att få gå lite på stan är i alla fall någonting jag kan se fram emot när jag bara skriver på uppsatsen. Och så har jag ju Gilmore Girls så klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar